<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><AQE.QER VERSION="2"><QUESTION QID="P-006607-17" AIDREF="AP-006607-17" LEG.VAL="WQ"><HEAD.Q><TI1><P.WQ>Vraag met verzoek om schriftelijk antwoord<NO.WQ QID="Q-P-006607-17">P-006607-17</NO.WQ></P.WQ><P.WQ>aan de<DEST.WQ ORG="COM"> Commissie</DEST.WQ></P.WQ></TI1><TI2><P.WQ>Artikel 130 van het Reglement</P.WQ><P.WQ><AUTHOR.WQ PERSID="125028">Olaf Stuger</AUTHOR.WQ><POL.GROUP GR="ENF">(ENF)</POL.GROUP></P.WQ></TI2><P.WQ><DATE.WQ DATE.DOC="20171024">(24 oktober 2017)</DATE.WQ></P.WQ></HEAD.Q><OBJ.Q OBJID="O-P-006607-17"><INT.OBJ.Q>Betreft:</INT.OBJ.Q><TXT> Netto afdrachten/ontvangsten per lidstaat (na brexit)</TXT></OBJ.Q><CONTENTS CTNID="QC-P-006607-17"><P><NO.P>1.</NO.P>Wil de Commissie een overzicht geven van de netto afdrachten/ontvangsten per EU-lidstaat gedurende de afgelopen zeven jaren?</P><P><NO.P>2.</NO.P>Wil de Commissie ook een overzicht geven van de netto afdrachten/ontvangsten per inwoner van elke EU-lidstaat gedurende de afgelopen zeven jaren?</P></CONTENTS></QUESTION></AQE.QER>